keskiviikko 22. joulukuuta 2010

gourmeeta arkeen - piknikkiä elämään UUSI VUOSI, UUDET TUULET
Nyt on juhlan aika: paketissa on kokonainen vuosi "keittiön kautta kaukomaille" tarinoita ja ruokaohjeita, ja värikäs lukijatilasto. Sivuja on luettu 19 eri maassa: Suomen lisäksi Yhdysvalloissa, Kyproksella, Tanskassa, Britanniassa, Portugalissa, Slovakiassa, Sloveniassa, Serbiassa, Norjassa, Ruotsissa, Saksassa, Alankomaissa, Japanissa, Vietnamissa, Kanadassa, Puolassa, Venäjällä ja Ranskassa. Tilastoa tutkiskellessa tulee nöyrä, mutta samalla juhlallinen olo. Internet lennättää tarinani yhdellä hiiren kilikkauksella maailman ääriin, ja jossain kaukana joku ymmärtää suomen kieltä ja lukee aikaansaannoksiani, joskus jopa kommentoikin niitä.

Uusi vuosi - uudet tuulet!
Kaukomaiden lukijoille on tammikuusta lähtien tarjolla tarinoita englanniksikin. TASTE OF FINLAND (finlandtaste.blogspot.com) kertoo koti-Suomen herkuista ja juhlista, joten siinä voisi olla sopiva lääke koti-ikävää poteville maamiehille, tai sitten valmis kotimaan esittelypaketti ulkomaalaisille ystäville.

Uusi vuosi tulee olemaan muutenkin yhtä juhlaa. JUHLASTA JUHLAAN blogi (juhlaopas.blogspot.com) korvaa "keittiön kautta kaukomaille" sivut.

Hyvää loppuvuotta kaikille, ja tervetuloa vuoden kestäviin juhliin heti tammikuun alussa !

4 kommenttia:

 1. kysyit että jäitkö kaipaamaan jotain mausteita? Jäin kaipaamaan vain jatko-osia!!!! Kiitos oppaalle, ihania matkoja sinun kanssasi! Hyvä että edes uusissa blogeissa voi vielä lukea tarinoitasi ja reseptejåsi. Hyvää uutta vuotta Minttu-matkaoppaalle! T. uskollinen lukijasi Iina

  VastaaPoista
 2. Ihalta tuntui tosiaan,että voin minäkin lukea matkakertomuksiasia.Olin niin pettynyt,kun lehti(nimeltä mainitsematon) lopetti mukaansatempaavat kertomuksesi!!!!Lopetin heti minäkin,lehden tilauxen,että tasoissa ollaan..
  Iloa ja intoa matkoihisi ja kiitos jo etukäteen.
  nim.Arvaa kuka

  VastaaPoista
 3. =D)
  hei humoristinen arvaa kuka, (mulla ei kyllä ole hajuakaan, että kuka olet, mutta)
  oletko jo käynyt juhlissa blogini kautta? siis siellä juhlablogissa? tämä vuosi matkataan juhlien!!!!

  VastaaPoista

maistuiko vai jäitkö kaipaamaan jotain mausteita? lähetä mintulle terveisiä!